Allt började en regnig dag i april 2013.
Några kreatörer satt och drack Cappuccino i Vasastan.

Vi satt och pratade om skiftet för hur kunder beställde visuell media. Ur detta föddes det som nu är Happy Visuals (då vid namn Studiografen) med målet att vara en plattform för större varumärken att enklare kunna nå och jobba med visuella kreatörer på skalbar nivå.

Vi tog oss ann att skapa bryggan mellan hög kreativ kompetens och krävande varumärken.

”Från Västkust till Norr. Från Bali till Italien.”

Med nytänk medföljer risk, mycket oförutsedda händelser och skrämmande förändring. Men engagemanget fanns alltid där och vi nådde fram. Vi skapade denna plug-in byrå som hjälper företag att enkelt beställa och producera visuellt innehåll. Snabbt och fräscht utan att det kostar skjortan.

Nu har vi jobbat och producerat innehåll i snart 10 år, runt hela världen. Från västkust till norr, från bali till italien. Vi har jobbat med kreatörer av alla former. Vi har också hjälpt unga fotografer och videografer gå från vilsna frilansare till ordentliga proffs. Likaså har vi skapat relationer med helt underbara kunder, från små innovativa startups till statligt upphandlade koncerner.

”2023 är det 10 år sen vi sipprade Cappuccino och hade en liten idé.”

Resan har varit lång. Men 2023 är det 10 sen år vi sipprade Cappuccino och hade en liten idé… och vi har inte varit mer taggade på framtiden är vi är nu. Då börjar ett nytt kapitel, hakar ni på?

Kom och hälsa! I Göteborg på Viktoriagatan 8 och i Stockholm på Katarinavägen 15. Eller ring och tjöta lite på 010-2515160.
Ja, eller videomöte! Vi har fast öppen konferensrum online du kan hoppa in på när som.