One membership

Convendum erbjuder ett unikt medlemskap för små till stora företag som förstår fördelarna med Co-working. Besök Convendum.se om du söker en toppmodern kontorsplats med fullservice.

Långlivat material 📸 🎥

Med kontinuerliga produktioner i Convendums lokaler runt om i Sverige producerar vi en levande mediabank med visuella byggstenar som går i linje med Convendums långsiktiga strategi och visuella identitet.

Private Office 20s Short Promo

I första produktionen låg vårt fokus på Convendums huvuderbjudande. I detta fallet var det ”Private Office”, ett exklusivt co-working erbjudande. Materialet från produktionen användes sedan i Convendums sociala kanaler för att få spridning och varumärkesmedvetenhet.

Konferens 20s Short Promo

Efter en första produktion kan vi enkelt komplettera med en till på ett nytt erbjudande för att utöka den befintliga mediabanken. Utan att behöva börja om från början. Prisvärt och tidseffektivt.

Broadcasting 15s TV-ad

Vid en planerad marknadskampanj kunde vi återigen producera innehåll för nya kanaler till en ny målgrupp. Med voiceover och ny edit var en reklamfilm för sändning på TV4 snabbt producerat!

Produktion av långlivade mediabanker till multi-kanaler.
Välkommen att lämna förfrågan så hör vi av oss inom 24h.


Offertförfrågan