När flexibilitet och anpassning efter behov blir viktigare så lyssnar vi och möter marknaden. Vi introducerar en ny behovsbaserad prissättning på våra projekt. Designad att ge fullständig transparens och kontroll över kostnaderna för era produktioner.

Vår behovsbaserade prissättning (timdebitering) säkerställer att du får maximalt värde för varje krona som investeras i ditt projekt, oavsett om det gäller en kort kampanjfilm eller en löpande annonskampanj.

Inget nytt under solen med timdebitering, men det har ofta varit en utmaning inom videoproduktion. Oförutsägbar arbetsmängd, varierande kompetensnivåer inom teamet, och svårigheter med att mäta värde i kreativt arbete. Kunder kan också vara ovilliga att betala per timme för processer de inte fullt ut förstår. Dessutom kan den kreativa processens oförutsägbarhet göra det svårt att uppskatta totala kostnader. Kort sagt, även om timdebitering ökar transparens, har vår branch utmaningar i det.

Vi har lyckas lösa detta med nya avtal med alla våra kreatörer tillsammans med en digitaliserad process som förenklar och koordinerar det interna arbetet så att risken som faller på oss kan hanteras med smarta arbetsflöden, överenskomna metoder och standardiserad kommunikation.

Vi har såklart kvar våra omtyckta och enkla produktionsblock, den ena utesluter inte den andra. Men nu har du ytterligare alternativ att skräddarsy efter budget.

  • Flexibilitet: Möjlighet att anpassa projektets omfattning baserat på budget och behov utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Insyn: Full insyn i hur varje timme används, vilket ger en tydlig förståelse för projektets kostnadsstruktur.
  • Skalbarhet: Enkelt att skala upp eller ner projektets omfattning baserat på förändrade behov eller prioriteringar.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att diskutera ditt nästa projekt. Du når oss som vanligt på mailen eller 031-320 41 61.



← Tillbaka till artiklar